AgroTech SUA intră pe piața Republicii Moldova cu un parteneriat exclusiv.

AgroTech SUA are drept obiectiv furnizarea tehnologiilor de utilizare a nutrienților cu eficiență demonstrată, utilizate în agricultura Statelor Unite, pe piața Europei de Est, printr-un nou parteneriat de distribuție exclusiva cu We Trade SRL.

„Interesul semnificativ utilizării eficiente a nutrientilor ne determină să ne dezvoltăm pe piețele est-europene. Succesul tehnologiei noastre atît pe teritoriul SUA, cît și în alte state din lume, trebuie împărtășit cu fermierii din Republica Moldova. Sîntem încrezuți că vom avea o colaborare productivă cu WeTrade SRL în scopul livrării produselor noastre, catre fermieri din Republica Moldova „James Paterson, președintele vânzărilor internaționale, AgroTech SUA.

AgroTech SUA, în parteneriat cu We Trade SRL, va lansa cele mai remarcabile produse , NutriCharge și N Striker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NutriCharge este un polimer biodegradabil care prelungește acțiunile îngrășămintelor minirale fosforice în sol, îmbunătățind semnificativ rezervele și productivitatea  fosforului pe intreg sezon.

N Striker este utilizat ca inhibitor al procesului de nitrificare, pentru a preveni pierderile de azot datorate spalării și denitrificării.

Despre AgroTech SUA-

Fondată în 2015, AgroTech SUA este lider de piață în dezvoltarea tehnologiei avansate de polimeri pentru îngrășăminte și deșeuri animaliere. Platforma Proiectul AgroTech SUA pentru utilizarea eficientă a nutrienților îi ajută pe fermieri să crească mai mult cu mai puține investiții. Tehnologia AgroTech îmbunătățește considerabil eficiența nutrienților și reduce factorii negativi care influiențează ecologia. Mai multe informații despre AgroTech SUA sunt disponibile la pe site-ul oficial: www.agrotechusa.com

Despre WeTrade

Fondată în august 2007,. WeTrade SRL și-a început activitatea ca distribuitor de semințe, produse de uz fitosanitar și fertilizanți.

Astăzi WeTrade SRL este una din cele mai sigure și dezvoltate companii specializate în domeniu care oferă întregul complex de soluții în agricultură pe piața Moldovei.

Pentru fiecare cultură, WeTrade SRL oferă o tehnologie complexă, a cărei eficiență se bazează pe mulți ani de experiență.

Resursa principala a companiei o reprezintă angajații săi.

Progresul continuu și ani de experiență a personalului companiei, permite companiei WeTrade SRL să ofere soluții moderne pe piața agricolă.

Share this post