Acum este momentul să ne gândim la fertilizarea culturilor de toamnă.
Echipa BTU-Center International are câteva sfaturi ce țin de fertilizarea culturilor de toamnă în primăvară timpurie.🌱 Agronomii noștri din Germania au testat un produs biologic inovator pe cultura rapiței de toamnă. S-a folosit produsul Azotofit în doza de (0,5 l/ha) împreună cu îngrășăminte cu azot în luna martie, când plantele au început intens vegetația (BBCH 20-21). Rezultatele au fost uimitoare!
Experiența noastră a arătat o creștere semnificativă a roadei cu +0,29 t/ha comparativ cu martor a cărui producție a fost de numai 4,06 t/ha. Acest rezultat demonstrează cât de eficient funcționează produsele biologice BTU-CENTER în tandem cu îngrășămintele cu azot. Azotofitul fixează azotul atmosferic, îmbogățește nutriția plantelor, stimulează dezvoltarea și creșterea plantelor. În plus, crește imunitatea și rezistența plantelor la factorii externi de stres mărind productivitatea culturilor. 🍃
Când vă planificați fertilizarea culturilor de primăvară, rețineți: integrarea produselor biologice BTU-CENTER cu îngrășăminte tradiționale poate fi o soluție bună pentru creșterea randamentului.

Share this post