📣Îmbunătățiți fertilizarea culturilor de toamnă cu produsele biologice BTU-Center International pentru primăvara timpurie!
Intenţionaţi să utilizaţi UAN la culturile de toamnă?
În ultimii ani, echipa noastră de cercetate împreună cu agronomii din teren au studiat efectul preparatului Groundfix în combinație cu UAN asupra grâului și rapiței de toamnă. Rezultatele sunt uimitoare! Plantele studiate au fost cultivate pe diferite tipuri de sol: cernoziom tipic, sol cenușiu de pădure și sol podzolizat gri închis.
Prin aplicarea a doar 3-5 litri de Groundfix la hectar, am observat creșteri de producție de până la 0,5 t/ha pentru rapița de toamnă și de la 0,29 până la 0,53 t/ha pentru grâul de toamnă.
Acest produs biologic mărește accesibilitate fosforului și potasiului în sol, îmbunătățește absorbția îngrășămintelor minerale și stimulează creșterea atât a masei vegetative, cât și a sistemului radicular. Ca urmare, primăvara plantele sunt mai rezistente la condițiile stresante ale mediului.🌾
Planificați-vă strategia de fertilizare de primăvară cu produsele BTU-CENTER pentru a crește recoltele viitoare și a îmbunătăți sănătatea solului.

Share this post