Ion Șereper, WeTrade, în relația cu clienții: Lucrăm în interesul agricultorilor

În Republica Moldova sunt oameni pentru care pământul și culturile agricole reprezintă mai mult decât o profesie. Un astfel de exemplu este Ion Șereper, managerul regional în cadrul companiei WeTrade, responsabil de raioanele Cantemir, Hîncești și Leova, care se dedică promovării inovației și eficienței în agricultură. Cu o carieră diversificată și un background solid în domeniul agricol, acesta adaptează colaborarea cu clienții la nevoile și provocările individuale ale fiecărui fermier, promovând o abordare personalizată și eficientă în gestionarea problemelor cu care se pot confrunta.

Deși Ion Șereper a explorat la început domeniul construcțiilor, dragostea pentru agricultură moștenită de la tatăl său a fost prea puternică pentru a fi ignorată. În prezent, acesta gestionează o suprafață de 200 de hectare și, în paralel, contribuie la succesul companiei WeTrade, promovând produsele și tehnologiile acesteia.

„Dragostea față de pământ și de culturi agricole își are rădăcinile de la tatăl meu, care a fost director de sovhoz. Deși m-am format ca tehnolog – vinificator la Universitatea Tehnică din Moldova și am lucrat ca manager într-o companie de construcție, totuși am revenit la agricultură, pentru că îmi este mai aproape de suflet. Produsele pe care le promovează WeTrade le folosesc în mica mea afacere și le recomand și producătorilor din regiunile pe care le gestionez eu în cadrul companiei: Cantemir, Hîncești, Leova. La moment lucrez cu circa 20 – 25 de companii. Toate problemele care apar pot fi gestionat cu răbdare, important e să înțelegem că mereu există o soluție”, mărturisește managerul regional în cadrul companiei We Trade, responsabil de raioanele din sudul țării, Ion Șereper.

Într-o piață agricolă competitivă, unde fermierii și companiile agricole fac comparații între diferite produse și tehnologii, Ion Șereper și colegii săi de la WeTrade depun eforturi constante pentru a oferi soluții eficiente.

„Lucrăm în interesul agricultorilor, avem o abordare flexibilă față de fiecare client. Înțelegem provocările cu care se confruntă fermierii și căutăm întotdeauna soluții care să permită păstrarea unui parteneriat puternic și reciproc avantajos. Ne străduim să facem față provocărilor, iar agricultorii să fie mulțumiți”, a explicat acesta.

În plus, libertatea de acțiune și responsabilitatea individuală sunt valori apreciate în cadrul WeTrade. Totodată, Ion Șereper a subliniat importanța integrității și a muncii asidue, baza succesului fiind deschiderea și receptivitatea față de client.

„Îmi place că se pune accent pe rezultate și pe capacitatea fiecărui angajat de a-și gestiona propriul flux de muncă. Un manager de vânzări trebuie să fie cinstit, deschis, receptiv față de clienți, dar și corect față de toată lumea și față de sine. Totodată, trebuie să muncească mult pentru a avea rezultate”, susține Ion Șereper. 

Share this post