Despre noi

Cine suntem? incrediblyrespecially

Compania „WeTrade” S.R.L. fondată în august 2007.

În această perioadă, am trecut printr-un proces de dezvoltare complex și dinamic – de la vânzarea de produse tehnice individuale pînă la prezentarea de soluții complexe la problemele cu care se confruntă întreprinderile agricole din Republica Moldova.

Scopul nostru

Îmbunătățirea eficienței proceselor de producție în agricultură, prin introducerea de tehnologii avansate pentru cultivarea culturilor, care permit partenerilor companiei să obțină recolte bogate, asigurând în același timp o atitudine prudentă față de sol și mediu. În prezent, compania „WeTrade” S.R.L. cooperează activ cu peste 880 de întreprinderi agricole din Republica Moldova. Astăzi asigurăm fermierii cu  tehnologii pentru cultivarea culturilor extrem de profitabile. Cum ar fi: sfeclă de zahăr, canola, soia, porumb și floarea soarelui.

Principiile noastre

La formarea pachetelor tehnologice, compania respectă cu strictețe principiile activității agricole, axate pe conservarea resurselor naturale, în special a fertilității solului.
0
+
Clienți activi
0
Ani în Business
0
+
Seminare desfășurate
0
+
Specialiști profesioniști

Produsele noastre

Suntem distribuitorul exclusiv de semințe:
hibrizi de sfeclă de zahăr de la companiile: „Sesvanderhave” (Belgia) și „Strube” (Germania);
rapiță de iarnă de la compania „NPZ Lembke” (Germania);
soiuri de grâu și orz de la Centrul Național de Cereale numit după P.P. Lukyanenko.
porumb și floarea soarelui de la companiile „Saaten Union”, „Euralis”, „Nuseed”.

Resursele noastre

Perfecționarea continuă și mulți ani de experiență a personalului companiei, ne permit să oferim pieței soluții moderne în domeniul agriculturii. Profesionalismul, responsabilitate și competența specialiștilor noștri sunt cheia succesului nostru.

Cu adevărat sperăm că colaborarea cu noi va sta la bază bunăstării Dumneavoastră în viitor.