Produsele noastre
Despre compania

DESPRE NOI

Întreprinderea privată WeTrade S.R.L. a fost fondată în august 2007. Compania este succesorul în drept al întreprinderii cu capital străin „Mavisem” S.R.L. – unul dintre cei mai mari operatori ai pieţei de seminţe ale plantelor tehnice, mijloace de protecţie a plantelor, tehnică agricolă şi consultanţă agronomică din Moldova.

În cei peste 20 de ani, începând din 1987, am trecut printr-un proces complex si dinamic de dezvoltare – de la vânzarea articolelor separate de tehnologie până la prezentarea unor soluţii complexe ale problemelor cu care se confruntă întreprinderile agricole din Republica Moldova.

Scopul de bază al companiei „WeTrade” S.R.L. constă în sporirea eficienţei proceselor de producere în agricultură, şi anume prin implementarea tehnologiilor performante de cultivare a culturilor agricole, care permit partenerilor companiei de a obţine recolte mari, asigurând totodată o atitudine grijulie faţă de pământ şi mediu. În prezent compania „WeTrade” S.R.L. colaborează activ cu peste 450 de întreprinderi agricole din Republica Moldova.

PENTRU MAI MULTE DETALII LĂSAȚI-NE CONTACTELE DVS. ȘI NOI VĂ VOM CONTACTA!